Az ügyészség szerint egy kislányt megerőszakolt, hármat megrontott, tíz kiskorú lányt pedig molesztált egy bonyhádi rendőr alezredes. A férfi könnyes szemmel bizonygatta a Tényeknek, hogy nem tett semmi rosszat. Azt mondta: ő tisztes családapa, aki soha nem tett ilyet. A Katonai Bíróság viszont másként gondolja: 10 év fegyházra ítélte a volt rendőrt, akit időközben hazaengedtek a jogerős ítéletig. Viszont a lakhelyét nem hagyhatja el.
Többször elsírta magát a Tények kamerája előtt az egykori főrendőr. A férfit azzal vádolják, hogy évekkel ezelőtt lányokat rontott meg. A férfi 31 hónapot ült előzetesben, ezért amíg nincs jogerős ítélet, addig hazaengedték a volt rendőrt, de a lakhelyét nem hagyhatja el.

Az alezredest bűnösnek találta a Törvényszék hivatali visszaélés, tíz kiskorú veszélyeztetése bűntettében is. Három kiskorú lányt is szexuális együttlétre kényszerített egy lányt pedig meg is erőszakolt - mondta Matusík Gertrúd, a Kaposvári Törvényszék szóvivője.


Az egykori rendőr bűnmegelőzési- illetve családi problémák megoldásával kapcsolatos felvilágosító előadásokat tartott fiataloknak. A vád szerint a tanfolyamok közben molesztálta a rendőr a lányokat.

A bizalmukba férkőzött azzal, hogy megoldja a problémáikat. Étterembe vitte őket, bizsukat és bugyikat is vett nekik. Kreinek József szerint viszont ezzel szerinte semmi baj nincs, nem volt vele semmiféle hátsó szándéka.

Ezeket nagy nyilvánosság előtt adtam oda nekik, az érdemek és a felsorolt teljesítmények alapján kapták meg. Nem kézből-kézbe, susmusba, hanem a többi gyerek előtt.

A volt rendőr tagadja a vádakat, szerinte az egyik rosszakarója miatt folyik ellene eljárás.