Az elmúlt 24 órában 4-en haltak meg és több mint 90-en megsérültek balesetekben az ország útjain. A főváros IX kerületében egy szombat esti esti "autóverseny" okozhatott csúnya balesetet.
Tegnap este a fővárosban felborult egy autó a IX. kerületben, a Soroksári úton, a Rákóczi híd közelében. A kocsi előbb nekiütközött egy oszlopnak, majd felborult és a forgalommal szemközti sávban állt meg. Az autó kigyulladt, egy ember sérült meg. Az M1 Híradó információi a balesetet szenvedett autó szerint versenyezhetett egy másik kocsival, ez okozta a balesetet.

Ma hajnalban árokba hajtott egy kocsi a 47-es főúton, Tépe és Berettyóújfalu között. A 23 éves sofőr meghalt a balesetben.

Halálos baleset történt Bács-Kiskun megyében is. Pálmonostora és Gátér között egy autós elütötte az előtte haladó – láthatósági mellény nélküli – kerékpárost. Az ütközésben a biciklis életét vesztette.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Kiskunfélegyháza környékén két autó ütközött össze. A balesetben egy ember megsérült.

M1 Híradó