Önként ment be a rendőrségre és nem drogozott az a férfi, aki az 1-es villamoson ütött meg egy bácsit – legalábbis ezt állítja a barátnője.
– Több mint fél éve tiszta volt, állítása szerint aznap este sem drogozott, amikor az atrocitás történt! – mondta a Borsnak Zsani, annak a D. Zsoltnak a barátnője, aki az 1-es villamoson keveredett verekedésbe egy idős bácsival. Egy utas telefonnal felvette a „támadást”, a barátnő szerint azonban a felvétel torzítja a valóságot.

– Leszögezem, nem voltam ott, nem láttam, mi történt, de állítólag vannak szemtanúk. Én azt tudom, amit Zsolt nekem elmesélt az egészről. A hírekkel ellentétben azt mondta nekem, nem volt benne drog, ezt majd a vérvétel úgyis igazolja. Arról is írtak, az édesapja kitette a viselt dolgai miatt. Maradjunk annyiban, az édesapja nem egy tisztességes ember, és több szót nem is érdemel. Zsolt azt mondta, amikor felszállt a villamosra, az idős úr már ott ült. Hangosan beszélt, kiabált, sokakat zavart a viselkedése, ittas volt. Zsolt is ivott, ez sem titkolta egy percig sem. Ő állítólag kérte az urat, fejezze be a hangoskodást, ne zavarjon másokat, az öreg ekkor esett neki, és megpofozta őt. Ebből kerekedett a balhé, aminek azt a részét rögzítették, amikor Zsolti is visszaütött – magyarázta Zsani, aki kérdésünkre hozzátette: hiszi, hogy a rendőrségi nyomozás során is kiderül az igazság.


Azt is cáfolta, hogy Zsoltot elfogták a zsaruk: „önként ment be, de már vártak is rá!”

Íme a videós bizonyíték, hogy igazat mond Zsolti is és a barátnője sem hiába bízik benne feltétel nélkül. Így ment be önként a rendőrségre:


A fiatal lányt azért is viseli meg, hogy a párja közellenség lett az emberek szemében, mert szerelmével babát várnak, és fél, hogy ezek a stresszes napok a pici egészségének a rovására mennek.

Alig két napja került fel az internetre egy videó, amelyen az látszik, hogy egy fiatalember egy idősebb úrra támad rá az 1-es villamoson. A támadót tegnap este, a Stefánia úton fogták el a rendőrök, és őrizetbe vették.

Itt a “félreérthető” videó a bántalmazásról:



VIA