A cívisváros egyik legismertebb fiatalembere napjainkban Balogh Soma, miután remekül kitett magáért a Kismenők című versenyben.
Soma a Lilla Téri Általános Iskola hatodik osztályát kezdi szeptemberben, és emellett továbbra is a Rocksuli növendéke. A Kismenők döntőjét követően a világ egyik legjobb dobjait készítő Angel Drums a hivatalos artistjának választotta Somát.

Szakmai kapcsolatukat a műsor után sem szakították meg, hiszen Soma meghívására a Volt Fesztiválra is elutaztak, ahol a fiú kedvenc együttesének, az Iron Maidennek a buliját is a VIP-páhyolyból élvezték végig. Sőt, emellett a két tini új, közös színpadi produkcióba is kezdett, mégpedig Singing&Drum néven. A stúdiómunkák a napokban kezdődtek el, az első közös koncertjük augusztus 19-én lesz Soma szülővárosában, Hajdúböszörményben, s a projekt dalaiból videoklip is készül.


A „Soma Drum Crew” arról is tájékoztatott, hogy a nyár során Soma több hazai zenész mellett is színpadra lépett. A Hooligans és Kis Endi vendégeként a Barba Negra Trackban koncertezett, de láthatta őt a közönség Gangxta Zolee mellett is dobolni. Augusztus végén pedig az LGT legendás muzsikusainak, Karácsony Jánosnak és Solti Jánosnak a partnereként mutatkozik be a világot jelentő deszkákon.