Egyre több jel mutat arra, hogy Katalin hercegné helyett igazából húga, Pippa éli majd a mesebeli hercegnők életét. Míg ugyanis az idősebbik Midd­leton lány kénytelen mindenben – így a vásárlásban és költekezésben is – a protokoll szerint eljárni, addig Pippa úgy szórhatja leendő férje, James Matthews­ üzletember pénzét, ahogy csak akarja.
Nem elég, hogy Matthews közel százmillió forintot érő gyűrűvel kérte meg Pippa kezét, folyamatosan ajándékokkal bombázza. A napokban például egy 5,5 millió forintos karórával a csuklóján kapták lencsevégre a hercegné húgát, a drága időmérőt bennfentesek szerint a szerelmétől kapta.

Ez csak azért furcsa, mert Katalin nemrég mutatkozott hasonló, ám jóval olcsóbb Cartier órával. Az övé „mindössze” 1,8 millió forintba kerül.

Sokak szerint Pippa választása azért esett erre az időmérőre, hogy ezzel is borsot törjön Katalin orra alá.

Egy téren viszont hiá­ba szeretne, soha nem ér majd nővére nyomába Pippa. Bár kétségtelen, hogy a fiatal pár esküvője hatalmas eseménynek számít majd Ang­liában, és óriási vendégsereggel teszik felejthetetlenné a nagy napot, az biztos, hogy Katalin és Vilmos hercegi lakodalmát nem körözi le.