Minden valószínűség szerint megszégyenülése vezetett oda, hogy az egyház embere úgy döntött: önkezével vet véget az életének.
Minden valószínűség szerint megszégyenülése vezetett oda, hogy az egyház embere úgy döntött: önkezével vet véget az életének.

Az indianai Jeffersonville-ben teljesített szolgálatot az az idős lelkipásztor, aki az interneten tininek álcázva magát próbált közel kerülni egy másik fiatalhoz. A férfi – hosszas netes beszélgetés után – június 15-én autóba pattant, hogy 100 kilométert autózva Frankfortba jusson. Ott azonban a legnagyobb meglepetésére nem egy szexre kész tini várta, hanem a hatóságok, akiknek a csapdájába egyenesen belesétált a pedofil vágyait elnyomni képtelen férfi.

David James Brownt, a Krisztus Első Egyházának lelkipásztorát letartóztatták, ám óvadék ellenében szabadon engedték. 28-án kellett volna megjelennie a bíróság előtt, ám a meghallgatás előtti napon úgy döntött: eldobja életét. A 46 éves férfi felakasztotta magát – írja a New York Daily News.

Brown tininek adta ki magát a neten, hogy becserkéssze áldozatát. Nem tudta: a túlvégen sem egy tini gépel – a rendőrség csapdájába sétált bele

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!