Robbie Williams és felesége, Ayda Field meglehetősen furcsa körülmények között tölti hétköznapjait. A pár nem csak lakását, hanem hálószobáját is megosztja a lány édesanyjával.
A 42 éves énekes felesége mellett hatalmas változásokon ment keresztül. A korábban önpusztításáról híres sztár ugyanis egy szó nélkül fogadta el, hogy felesége édesanyja a pár Beverly Hills-i otthonába költözzön, ezáltal Williams egy fedél alatt éljen anyósával. Mindez persze megoldható, elvégre egy olyan luxusvillában, ahol 22 fürdőszoba található, az anyós is gond nélkül elfér. Robbie Williams azonban nem egy távoli kis zugot biztosított szerelme édesanyjának. Gyakori ugyanis, hogy a Gwen Field egyenesen a pár királyi méretű ágyában alszik együtt a szerelmesekkel.

Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) által közzétett fénykép,

Ayda Field rendkívül szerencsésnek tartja magát, amiért párja pontosan annyira szereti édesanyját, mint amennyire ő, ettől pedig csak még szerelmesebb a férjébe.

„Édesanyám korábban egyedül élt és nekem nagyon fontos, hogy egy szerető családban töltheti a mindennapjait” - idézi Aydát a Best magazin.