Nizzában egy teherautó, Würzburgban egy balta. Félelmetes kontraszt, és még nincsen vége, mert a pokoljárás csak most kezdődik.
Nem humornak szánom, mert ez nagyon nem az, de van egy magyar mondás, hogy minden sörnyitó. Ez azért népszerű, mert magyarföld ma még – az évszázados politikai csapások ellenére – a béke szigete. Itt a sörnyitás nemzeti sport.

Nyugat-Európában megjelent a mondás párhuzama a maga ördögi egyszerűségével: minden fegyver. Nyugaton a rettegés lett a legnépszerűbb tevékenység.

Nizzában egy teherautó, Würzburgban egy balta. Félelmetes kontraszt, és még nincsen vége, mert a pokoljárás csak most kezdődik. Eszközök és szerszámok milliói válhatnak fegyverré a világ legnagyobb hazugsága, a mesterséges népkeverés lelepleződésekor.

Mivel lehet sört nyitni isten nevében? Szinte mindennel. Mivel lehet embert ölni Allah nevében? Szinte mindennel.

Az Egyesült Államok, a műfaj Big Brotherja e téren elől jár. Ott ma már távcsöves puskával, és sorozatlövő gépfegyverrel vadásszák le képzett néger mesterlövészek a fehér rendőröket. 150 éve volt a rabszolgafelszabadítás, de a gyűlölet ma a tetőfokán tombol.

Boldog Magyarország, védekezz!”