Mr. Robot című sorozatból egy igen ébresztő jellegű részlet, hogy mennyire át vagyunk verve, és hogy milyen világban élünk, jelenleg, nagyon szépen összefoglalja..
Mr. Robot című sorozat egy világhírű sikersorozat, a legjobbnak választották a műfajában, és az összes többi sorozat közül is a toppon van, egyik nagy kedvencem (a sorozatok közül), nagyon megfogott. Ha pár szóban kéne összefoglalnom a sorozatot, akkor úgy foglalnám össze, hogy ébresztő jellegű az egész, és ez a részlet pedig kimondottan, így úgy gondoltam, hogy magyar felirattal feltöltöm a célközönségnek, akik ébredezni kívánnak.

Christian Slater beszéde:

Igaz ebből bármi is? Nézd meg ezt! Nézd! Egy világ, ami ábrándokra épült! Szintetikus érzelmek kapszulaformában, pszichológiai hadviselés reklámok álcájában, gondolatmódosító vegyületek ételek külsejével, agymosó szemináriumok a média köntösében, ellenőrzött, elkülönített buborékok a szociális hálózatok arculatában. Hogy ez igazi? Beszéljünk a valóságról? A századforduló óta köszönőviszonyban sincs az életünk a valósághoz. Kikapcsoltuk, kivettük az elemeit, génmanipulált kaján éltünk, miközben a maradékokat a civilizáció végtelenségig táguló kukájába dobáltuk. Márkásított házakban éltünk, amiket vállalatok vétettek le, melyek zavaros számokra épülnek, amik le-fel ugrálnak egy digitális kijelzőn, bűvöletük pedig az emberiséget a leghosszabb álmába ringatja. Elég mélyre kell ásnod, kölyök, ha bármi igazi akarsz találni. Az átverések birodalmában élünk, egy birodalom, amiben túl sokáig éltél. Szóval ne mondd azt nekem, hogy nem vagyok igazi! Nem vagyok kevésbé igazi, mint a kibaszott húspogácsa a Big Macedben!