Min­den jel arra mutat, hogy a fi­a­tal szír férfi sze­re­lem­fél­tés­ből tá­madt ter­hes ál­do­za­tára va­sár­nap dél­után Né­met­or­szág­ban – közölték a német hatóságok vasárnap este.
Érdekes módon a múlt heti három támadás kapcsán mindig addig csűrték csavarták a dolgot, hogy végül csak a baltás támadónál kellett azt mondaniuk, hogy van iszlamista kötődés, de ott már nehéz is lett volna a csűrés csavarás mivel egy videóban a támadó azt mondja, hogy ő az Iszlám Állam katonája.
A péntek lövöldözőnél összehozták, hogy a támadó tömeggyilkos hajlamokkal rendelkezett a vasárnapinál pedig a szerelemféltést. A hatóságok arról azért megfeledkeznek említést tenni, hogy mindhárom támadó muszlim volt.

A tanulság az, hogy Angela Merkel propaganda gépezete továbbra is működik és német hatóságok a média segítségével mindet megtesznek azért, hogy félrevezessék a német népet. A német nép pedig a félrevezetés hatására nem fog megtenni mindent a saját védelme érdekében mert nem tudja meg az igazságot és végül belesétálhatnak egy brüsszelihez hasonló brutális merényletbe.

Köszönhetik majd Angela Merkelnek.