Cindy Crawford lánya, Kaia úgy látszik valóban az anyja nyomdokaiba lép és sokak szerint könnyedén válhat belőle annyira sikeres modell, mint Crawford. A tinédzser most a LOVE magazin címlapján szerepel, a fotókat pedig nem más készítette róla, mint Kim Kardashian féltestvére, a szintén manöken Kendall Jenner.
Kétségtelen tény, hogy Cindy Crawford tizennégy éves lánya, Kaia remek géneket örökölt tőle és szinte a megszólalásig hasonlít az édesanyjára. Így nem is meglepő, hogy a fiatal lány már most több divatkampányban is szerepet kapott és szakmai berkekben a következő szupermodellként emlegetik. Kaia nemrég a LOVE magazin címlapján pózolt, a fotókat pedig meglepő módon a szintén modell, Kendall Jenner csinálta.


Kaia Gerber (@kaiagerber) által közzétett fénykép,

– Hatalmas megtiszteltetés volt Kaiát fotózni, mivel az édesanyja, Cindy Crawford mindig egy ikonnak számított az életemben. Biztos, hogy fényes karrier áll előtte is és óriási sikereket ér majd el a divatszakmában – magyarázta Jenner, aki azt is elárulta, hogy a későbbiekben szeretne komolyabban is foglalkozni a fotózással.