Németországot támadás érte és a hatóságok teljesen felkészületlenül nézték.
Három iszlamista támadás is történt Németországban a hétvégén, amit a hatóságok még mindig megpróbálnak úgy előadni, hogy a támadások nem köthetőek a muszlim bevándorlókhoz, de a német népet már nem lehet átverni.

A németek rettegnek, nem mernek kimenni az utcára, aki teheti fegyvert szerez be. Tudják a német biztonsági erők teljesen tehetetlenek, hogy megakadályozzák az újabb terrorista merényletet. Hogyan is tehetnék a kancellár két millió potenciális terroristát hívott be az országba, akik bármikor elkövethetnek egy terrortámadást.

Most van itt az idő mikor kijelenthető, hogy Angela Merkel és politikája megbukott. A kancellárnak be kellene ismernie, hogy az ő hibája hogy a németek nem élhetik eddigi életüket, az ország végérvényesen megváltozott.

Egy normális vezető elismerné hibáját és távozna a hatalomból. Merkel ezt biztosan nem fogja megtenni, de a választók a soron következő parlamenti választásokon minden bizonnyal kimutatják majd nemtetszésüket és bekövetkezik az eddig lehetetlennek tűnő. A Németország pusztító baloldali pártszövetség elbukik.

Németországban 2017-ben tartják a következő parlamenti választást, addig minden bizonnyal sok német fog még meghalni a terrorcselekmények miatt.