A rendőrség jelentése szerint a támadó egy 21 éves szíriai migráns, aki csupán néhány hónapja érkezett Németrországba. A nevét nem hozták nyilvánosságra, de azt elárulták, hogy a rendőrség előtt nem volt ismeretlen a férfi. Úgy gondolják, hogy egyedül cselekedett, nincsenek cinkostársai, ezért elmondásuk szerint már senkinek sincs veszélyben az élete a városban.
Egy szemtanú szerint a férfi úgy viselkedett, “mint aki megőrült, a machetével rohant a rendőrök autója után”. Elmondása szerint a férfit csak úgy sikerült megállítani, hogy egy BMW-s fellökte őt – akkor “elterült a földön, és többet nem mozdult”.

Ma 16:30 kor egy férfi támadt egy gyorsétterem előtt a járókelőkre a németországi Reuitligenben. Egy nőt megölt két másik személyt megsebesített egy bozótvágó késsel.

A baloldali és liberális politikusok mindeddig azt állították, hogy aki azt állítja a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár az hazudik. A mostani eset bebizonyítja, hogy a migránsok között terroristák, az Iszlám Állam katonái érkeztek és még most is érkeznek Európába.

Forrás: faktor.hu