Miközben Európa potenciális vagy leendő dzsihadisták millióit engedi be ellenőrzés nélkül addig Japán elé megy a bajnak!
Japán olyan terrorizmus ellenes törvényt fogadott el mely kimondja, hogy az országba érkező muszlim menekülteket 100 százalékosan át kell világítani és minden kétséget kizáróan meg kell állapítani  hogy kik ők és honnan jöttek. De ez még nem minden mert a törvény azt is kimondja, hogy csak azok a menekültek léphetnek be Japán területére, akik elutasítják az Iszlám törvényeket és tanításokat, a dzsihadot, a zsidógyűlöletet, a nemi megkülönböztetést.

A törvény elvárja az országba érkező muszlimoktól, hogy ezek elutasítást bizonyítani is tudják. Miután a bizonyítás sikerrel megtörtént akkor következik a Japán hatóság általi átvilágítás. A japánok ugyan nem mondták ki nyíltan, de végül is megtiltotta az iszlám vallás hívőinak az országba való beutazást.

A törvény ellen a japánban élő muszlimok egy csoportja az alkotmánybírósághoz fordult, de az alkotmánybíróság a kormánynak adott igazat.

Forrás: pamelageler.com