A román drukkerek érdekes színfolttal gazdagították az Eb huliganizmusát. Nem az ellenfél rajongóit, hanem egymást verték agyon.
A francia-román nyitómeccs után – ahol a román szurkolók még egységesen támogatták a válogatottat – előjöttek a belső konfliktusok és jól megverték egymást – írja a Mediafax. A román Steaua drukkerei megverték Elias Bucuricát, a Dinamo drukkereinek egyik vezérét, akik aztán bosszúból megtámadtak egy steauás csoportot az egyik párizsi bárban. A kirobbant botrány miatt riasztották a rendőröket, akik aztán kilenc drukkert őrizetbe vettek – értesít a Főtér.

Kibékültek, hogy megverjék a magyarokat!

A Blikk úgy értesült, hogy a két rivális román tábor (steaua és a dinamó) fegyverszünetet kötött, hiszen találtak egy közös ellenséget, a magyar drukkerek személyében.

Facebookos csoportokban tartott egyeztetések után arra a következtetésre jutottak, hogy június 22-én a magyar-portugál meccs napján Lyonban akarnak megütközni a mieinkkel. Az ő válogatottjuk három nappal korábban ugyanitt mérkőzik meg az albánokkal.

forrás: 888.hu