Marseille – Rossz hír a magyar futballválogatott számára: a mieink borzalmas talajú pályán játszanak majd szombaton este az izlandiak ellen az Európa-bajnokságon!
Minderről nem más számolt be, mint a házigazdák együttesének kapitánya. Szó szerint katasztrofálisnak nevezte a marseille-i Stade Vélodrome gyepét Didier Deschamps, az Európa-bajnokságon elsőként nyolcaddöntőbe jutott francia együttes mestere.

– Ez nem meglepő, ha az Eb előtt AC/DC koncertet rendeznek a stadionban – mondta a szakvezető. Hozzátette: már az első mérkőzésen – a szombati angol-orosz összecsapáson – látható volt, hogy nincs rendben a pálya gyepszőnyege, de ezt szerda este maguk is tapasztalhatták.

– Ez nem segíti a folyamatos játékot, technikai hibákat eredményez. Amikor láttam fotókat és videót a koncert után, az az érzésem volt, mintha egy másik bolygón lennénk. Ehhez egyszerűen nincs joguk a szervezőknek – háborodott fel Deschamps.

A franciák szerda este 2-0-ra verték az albánokat úgy, hogy végig csúszkáltak a pályán, a gólokat a 90. és a 96. percben szerezték.

A Stade Vélodrome-ban legközelebb – szombaton – éppen a magyarok lépnek pályára az izlandiakkal szemben.

Forrás: blikk.hu