Meg nem erősített információink szerint bevándorlókkal kialakult összetűzés során törték el a déli határszakaszon egy fiatal rendőrnő állkapcsát. Az elkövetőt a helyszínen elfogták, az esettel kapcsolatban teljes hírzárlatot rendeltek el.
A liberálisok dédelgetett kedvenceinek erőszakos mentalitásáról szóló hírek cenzúrázva vannak a magyar sajtó számára. A határt áttörni készülő, félállati hordát az egyenruhások sikeresen feltartóztatták. Ennek következtében sérült meg, szolgálatteljesítés közben a rendőrnő, akit kórházba szállítottak.

Folyamatosan vívják ki a társadalom megbecsülését azok, akik hazájuknak rendületlenül hívei. A szélsőséges liberálisok által feltüzelt betolakodók, ha rájuk támadnak, az egész magyarság dühével fognak találkozni!

Folyamatosan vívják ki a társadalom megbecsülését azok, akik hazájuknak rendületlenül hívei. A déli határszakaszon való helytállásukról a felnövekvő generációk is tudni fognak!

A néhány héttel ezelőtti gyalázatos támadásról csak most értesült szerkesztőségünk. Egyetlen hírportál sem hozta a hírt, így lehetőségeink szerint utánajárunk a részleteknek az esettel kapcsolatban és beszámolunk a fejleményekről.

A rendőrnőnek gratulálunk bátor kiállásáért és mielőbbi felépülést kívánunk! Olyan egyenruhásokra van szüksége nemzetünknek, akik testi épségük vagy akár életük kockáztatásának árán is védik a határokat a betolakodóktól. A megsérült egyenruhás kimagasló példát állított bátorságával a teljes állomány előtt!