A két­éves gye­re­ket 17 órá­val az­után ta­lál­ták meg, hogy a ha­tal­mas hüllő a vízbe rán­totta Flo­rida egyik leg­nép­sze­rűbb lu­xus­szál­lo­dá­já­nak strand­ján. A ke­re­sést végző rend­őrök na­gyon meg­le­pőd­tek, ami­kor meg­lát­ták a kisfiú élet­te­len tes­tét!
A parttól alig három méterre találtak meg annak a kisfiúnak az élettelen testét, amit egy elszabadult krokodil ragadott el kedden, a floridai Walt Disney Resort strandján. Az első hírek szerint állkapcsával átfogta a védekezni képtelen gyereket, majd elmerült vele a mélyben.

A kis Lane apja hiába próbálta kiszabadítani a gyereket, esélye sem volt az óriási ragadozóval szemben.
A gyereket végül 17 óra folyamatos keresés után találták meg. A rendőrök először alig hittek a szemüknek,a kisfiú teste ugyanis teljesen érintetlen volt.

Bár az áldozatot még nem azonosították, a hatóság biztos abban, hogy Lane-t találták meg.

“A kisfiú teste teljesen érintetlen állapotban volt, amikor rátaláltunk. Bár a boncolás eredményére még várni kell, a gyászoló szülőknek talán némi vigaszt jelent, hogy gyereküket nem marcangolta szét a megvadult krokodil”– nyilatkozta Jerry Deming, megyei főparancsnok, aki szerint a legvalószínűbb, hogy a kis Lane belefulladt a vízbe. Itt merül fel az, hogy esetleg a szülők tettek valamit a kisfiúval majd kitalálták a krokodiltörténetet.