A színésznő és férje évek óta küzdenek egy harmadik közös gyermekért, egyelőre sikertelenül.
Nicole Kidman férjével, Keith Urbannal és két kislányával Faith-szel és Sunday-jel. Fotó: GC Images
Nicole Kidman már 48 éves mégis egy harmadik gyermekről álmodozik. A színésznő tudja jól, hogy számára a teherbeesés valószínűleg már nem opció, hiszen másodszülött kislányát is béranya hozta világra. Éppen ezért, most is ezt a lehetőséget fontolgatja férjével, Keith Urbannel, akivel a múlt héten ünnepelte 10. házassági évfordulóját.

A római katolikus Nicole azonban ez alkalommal nincs egyszerű helyzetben, mióta ugyanis édesapja két éve elhunyt, még inkább elmélyült hitében, mely egyébként ellenzi a béranyák segítségét.

A színésznő állítólag évek óta minden hónapban a pozitív jeleket várja, de a gyermekáldás sajnos elkerüli a párt, éppen ezért merült fel újból a lehetőség.
Nicole Kidman és Keith Urban. Fotó: MTI/EPA
A Radaronline megszólaltatta annak az egyházközösségnek papját, amelynek a sztárpár is tagja, mi történne akkor, ha Kidman tanácsot kérne tőle a megfelelő döntéshez.

“Az egyház ilyen dolgokban nem adhat tanácsot senkinek. Nekünk az a feladatunk, hogy híveink el tudják fogadni és meg tudjanak békélni döntéseikkel. Természetesen ha valaki mégis a béranya mellett döntene, akkor azt a gyermeket is szeretni kell és meg kell keresztelni. Senkit nem közösítenénk ki egy ilyen döntés miatt.” – szögezte le Ed Steiner atya.

Ha a filmcsillagnak eddig kétségei lettek volna, a cikk után talán nyugodtabb lelkiismerettel vág bele a projektbe.