Undorító, gyomorforgató karikatúrával gyalázza a magyar labdarúgó válogatottat és ül tort a tegnapi belga továbbjutás felett az egyik legnépszerűbb, labdarúgással foglalkozó oldal, a goal.com. Omar Momani, a goal.com karikaturistája aljas rajzán Brüsszel egyik jelképét, a pisilő kisfiút értelmezte újra, s a szobor helyére Eden Hazardot rajzolta, amint a belga focista éppen a magyar válogatott kapusát, Király Gábort pisili arcon. Azt a Királyt, aki tegnap a csapat egyik legjobbja volt és ezúttal is világszínvonalon védett.
A szerző friss rajza a magyar és a külföldi kommentelőknél is kiverte a biztosítékot, Omar Momanit már több százan küldték el melegebb éghajlatra gusztustalan és vállalhatatlan rajza miatt. 

Innen is üzenjük Momaninak, hogy bárhogy is próbálja negligálni a magyar válogatottat, a csapat óriási teljesítményt nyújtott az Európa Bajnokságon, focistáinkról és a magyar szurkolókról is áradozik a nemzetközi sajtó, és büszkék vagyunk Király Géborék hihetetlen teljesítményére, köszönjük azt a rengeteg örömöt, amit az elmúlt két hétben kaptunk tőlük.