A K780-as valóban átírja a gépelési szokásokat: itt a billentyűzet, amelyik figyelembe veszi, hogy már nem csak asztali számítógépen pötyögünk.
A Logitech bemutatta a K780 Multi-Device vezeték nélküli billentyűzetet, az első olyan, teljesen felszerelt, numerikus billentyűkkel is ellátott klaviatúrát, amely okostelefonokkal és tabletekkel is működik. Az Easy-Switch gomb megnyomásával könnyen lehet váltani és gépelni a három eszköz bármelyikén.

Mikor gépelésre kerül sor, a számítógépen gyorsan és kényelmesen tudunk dokumentumokat létrehozni, de a telefonon történő üzenetíráskor a két hüvelykujjunkra vagyunk korlátozva. Mostantól kényelmesen, asztali gépeken megszokott sebességgel lehet gépelni az összes munkahelyen használt eszközön, csupán gombnyomással váltva közöttük.

A K780 Multi-Device integrált, gumírozott tokja biztosítja a különböző készülékek számára a tökéletes olvasószöget, az okostelefonoktól kezdve a 12 colos iPad Próig. A billentyűzet alkalmazkodik, akár Windows számítógépet, akár iPhone-t használ a tulajdonosa. Az energiatakarékos készenléti állapotnak, illetve a ki- és bekapcsolhatóságnak köszönhetően akár 24 hónapig is üzemel egy feltöltéssel.