Az elmérgesedett heccelésnek kis híján tragédia lett a vége. Ugyanis a nagyobbik fiút a hátán, a bal lapockája alatt érte a szúrás. Mindkettejüknek szerencséje volt, hiszen a döfés nem ért létfontosságú szervet, az izomzatba csak másfél centire hatolt be.
– A mentőszolgálatot és a kollegáimat a sérült gyerek édesanyja értesítette. A fiú nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban az eszköz, amivel szúrt, alkalmas volt egy súlyosabb sérülés okozására is. Az ügy specialitása miatt a nyomozást a megyei rendőrök vették át – mondta a Zsaru Magazinnak Csáki Noémi, az életvédelmi alosztály kiemelt főnyomozója.

Az eset után a rendőrség felvette a kapcsolatot a Család és Gyermekvédelmi Központ munkatársaival, akik a gyámhivatalnál kezdeményezték a szurkáló gyerek és családjának a védelmét, ami szoros felügyeletet jelent.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, de valószínűleg az elkövető életkora miatt lezárják majd. A szurkáló gyerek családja mindvégig együttműködött a nyomozókkal.