Te hallottál a Titok című filmről? Ha igen, sikerült az életedbe nagy változásokat hoznod?
“Mindaz, ami vagy, gondolataid eredménye.” (Buddha)

“A titok a válasz mindarra, ami volt, ami van, és, ami valaha lesz.” (R.W. Emerson)

“Nem számít, hogy Indiában vagy Stockholmban, Londonban, Torontóban, Montrealban, New Yorkban élsz. Egy energiát használunk, egy törvényt, a vonzást. A titok a vonzás törvénye.” (Bob Proctor)

A titok című könyv világszerte több mint 19 millió példányban kelt el eddig, 46 nyelvre fordították le. A nagysikerű könyv hatására emberek milliói tanulták meg, hogy az életben bármi elérhető. Hogy jól, vagy rosszul élünk az csakis a gondolatainktól függ.

Azt kapjunk az Univerzumtól, amit kérünk, vagyis, amit bevonzzunk. Figyeljünk gondolatainkra, és érzéseinkre, felelősséget vállalva éljük napjainkat. Ha az életünk rossz, azért nem a környezetünk a hibás, ha kevés a pénzünk, vagy nem működik a kapcsolatunk, nem másokat kell okolni érte.

Tervezzük meg, és kérjük a számunkra legmegfelelőbb életet, az elegendő mennyiségű pénzt, vagy a tökéletes kapcsolatot, és az Univerzum megadja. A könyv alapján született film, bár számos vitát váltott ki, egy a lényege: gondolkozzunk pozitívan, és az életünk teljesen meg fog változni. Tudnunk kell pontosan, hogy mire vágyunk, kérjük az Univerzumtól. Teremtsünk boldog, egészséges és harmonikus életet önmagunk számára. Összpontosítsuk érzéseinket a kívánt dologra, adjunk hálát, és tegyünk úgy, mintha már a tulajdonunkba lenne az, amit szeretnénk. Fogalmazzunk mindig jelen időben, és köszönjük meg, hogy gazdagok, boldogak, egészségesek stb. vagyunk, még, ha most csak ábrándozunk is egy szebb életről.

Például: Hálát adok, hogy ez az új, és szép ház tulajdonosa vagyok. Elfogadom a gazdagság állapotát.

Ha negatívan gondolkodunk, és arra összpontosítunk, hogy mi az, amiben hiányt szenvedünk, akkor abból még többet fog adni az élet. Soha ne fogalmazzunk negatívan. Pl. ahelyett, hogy azt mondanánk, hogy “nem akarok beteg lenni”, fogalmazzunk így: elfogadom a tökéletes egészség állapotát. Ha arra panaszkodunk, hogy milyen rossz nekünk, akkor létrehozunk még többet abból, ami olyan rossz nekünk. Ha valamiről érzelemmel telve beszélünk, akkor az hamarabb megtörténik, mint, amire nem fektetünk akkor hangsúlyt. Koncentráljunk azokra a dolgokra, amit el szeretnénk érni, ahelyett, hogy arra gondolnánk, amitől félünk, rettegünk.

“Legyünk pozitívak terveinkben, hozzáállásunkban, így vonzhatunk magunk köré pozitív embereket, eseményeket és történéseket. Ha negatívak vagyunk, és mérgesek, akkor negatív, mérges embereket, és körülményeket vonzunk folyamatosan az életünkbe” – tudhatjuk meg a Titok című filmből.

A vonzás törvénye mindig működik, akkor is, ha hiszel benne, és akkor is, ha nem. Érdemes megnézni az alábbi videót, hiszen hatására teljes mértékben megváltozhat az életünk.