Senki nem lépheti át a határt. Senki ne merjen a lányokhoz nyúlni. Kezdődik a svéd rendőrség nyári kampányfilmje mellyel az erőszakoskodó migránsoktól akarják megvédeni a svéd nőket és lányokat.
Dan Eliasson svéd rendőrkapitány elmondta, hogy sok migráns talán nem is tudja, hogy bűncselekményt követ el, ezért kell a felvilágosítás.

Tavaly 250.000 muszlim bevándorló érkezett Svédországba és jelentősen megemelkedtek a szexuális jellegű bűncselekmények. Az Aftonbladet svéd napilap már arról írt, hogy a szexuális bűncselekmények már a svéd nők és a lányok mindennapjaivá váltak.

Ennek tudatában a rendőrség a nyári fesztiválokon elkerülendő szexuális bűncselekmények miatt kezdte el legújabb kampányát, ám a szavak helyett most már “merész tettekre” is elszánták magukat, ugyanis a fesztiválokra jegyet váltó lányok mostantól egy második karszalagot is kapnak a csuklójukra melyet felmutathatnak az erőszakoskodó migránsoknak. A karszalag egy felirattal lesz ellátva: “Rendőrségi védelem alatt állok, a szexuális erőszak bűncselekmény”

A nevetséges svéd ötlet nem valószínű, hogy eltántorítja majd a migránsokat, akiknek erőszakoskodni támad kedvük. A svéd rendőrség azért biztos, ami biztos a kampányfilmet azzal fejezi be, hogy akit megerőszakolnak az azonnal forduljon a rendőrséghez.

Forrás: speisa.com