Erről mindenkinek tudnia kell!
A jelenlegi kormányok úgy viselkednek, mintha a jelenlegi bevándorlás egy természeti katasztrófa lenne és nem lehetne megállítani. Amit jelenleg látunk az nem más, mint a politika által létrehozott katasztrófahelyzet.

Minden alkalommal, amikor egy riporter, újságíró azt a kifejezést használja, hogy “menekült”, félrevezeti az olvasót. Vagy nem tudja mit beszél, vagy még rosszabb, szándékosan megtévesztő kifejezést használ. A sajtó, a politikusok, szakértők menekültekről, menekültválságról és menekültközpontról beszélnek. Soha nem bevándorlókról, vagy migránsokról.

A menekült szó elrejti azt a tényt, hogy tömeges muszlim bevándorlás történik Európába, csak ideiglenes “menekültválságnak” álcázzák. A menekült kifejezés automatikusan a segítséget, és az együttérzést követeli meg az embertől, míg a bevándorló kifejezés nem, hiszen ők egyértelműen csupán a jobb körülmények miatt választanak egy adott országot.

Vajon ha bevándorlóválságról, bevándorlóáramlásról beszélnének menekültáramlás helyett, állnának annyian a partokon kimentve az embereket a vízből? Nem valószínű.

Akkor miért beszélünk még mindig menekültekről? (Mikor már mindenki tudja, hogy a legtöbbjük nem háború sújtotta térségből származik.) A válasz nagyon egyszerű.

Mert minden bizonnyal vannak menekültek is a migránsok között. Ezért inkább mindenki menekültnek van kikiáltva. Elég egy adott csoportban egyetlen egy különbözőnek lenni… Gondoljunk csak bele: “Jönnek a véres farkasok!” Pedig csak egy farkas van a kutyák között…

A sajtó, a politikusaink elterelik a figyelmet arról, hogy egy történelmi muzulmán hódítás zajlik, ami végül ostrommá, háborúvá is fajulhat, de minden esetben lesz demográfiai átalakulás.

És ha nem hiszed, hogy ez megtörténhet, akkor nem figyelsz rendesen! Csak nézd meg Londont, ahol eddig a muszlim népesség kisebbségben volt, és most London polgármestere muszlim!

Az Európai Unió a folyamatosan csökkenő születési arányt így akarja megoldani: bevándorlókkal feltöltik Európa népességét. De ez nem Európa megmentése, hanem ez a teljes elpusztítása!

forrás: speisa.com / legfrissebb.info