Az alábbi levelet Tejfalussy András, (korábban: minisztériumi, parlamenti és akadémiai szakértő) küldte számunkra.
A levelét változtatás nélkül közzétesszük, és videó formájában csatoljuk dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint PTE ÁOK Szívgyógyászati Klinika korábbi igazgatója.

Tisztelt Médium Szerkesztők és Olvasók!

Az egészséges élő ember vérében lévő természetes 30-as nátrium: kálium aránytól – aminek a gyógyító Ringer infúziós oldatban ugyanilyen dózisarány felel meg – az étkezésnél több ezer %-kal eltérés, a 0,43-as dózisarány (jóval kevesebb).

A max. 2 gramm nátrium és min. 4,7 gramm kálium napi pótlást magyarországi előírása, a „Nemzeti Stop Só Program”, s annak alapján bevezetett MENZA REFORM, tudatosan folytatott magyar kiirtás.

Elsőrendű fontosságú problémaként kell(ene) kezelnetek, mert az ilyen nagymértékű nátrium és kálium dózis változtatásnak (Nobel díjasok méréseivel is bizonyított) életrövidítő és ivartalanító, fajirtó hatása van.

A többi problémával csak másodsorban szabad foglalkozni, ugyanis a többi probléma előtérbe állítása eltereli a gyorsuló magyar pusztulás legfőbb okairól és a kipusztítás elleni védekezés feltétlen szükségességéről és módjáról a magyar lakosság figyelmét!

Aktívabb segítséget kérek Tőletek is a magyar lakosság életének a mentéséhez, a www.tejfalussy.com honlapom hatásmérési dokumentumai és hatékony védekezési megoldás ismertetései alapján! 

Budapest, 2015. 11. 03. 
Tejfalussy András