Talán sokaknak meglepetést okozott a nemzeti tizenegy eddigi eredményes játéka az idei Európai Bajnokságon. Úgy tűnik a magyar futball főnixmadara feltámadt hamvaiból és magasan szárnyal a megérdemelt dicsőség felé. A tegnapi, Portugálok elleni látványos szereplés nagyon komoly fordulatot hozott, olyan meglepetést okozva ezzel, hogy a nagyvilág futball rajongói is elismeréssel adóznak a magyar válogatottnak.
Különböző nemzetek fiai szurkolnak a magyar csapatnak, a lengyelek még a lyoni stadionba is elkísérték a magyar ultrákat, hogy fokozzák a hangulatot és kimutassák a két nép közti barátságot. Tiszta szívből gratulálunk futballistáinknak, csak köszönni tudjuk nekik a nagyszerű eredményeket!Ne feledjétek fiúk:egy ország szurkol nektek, hogy szerezzetek dicsőséget Magyarországnak!

Néhányan azonban nem örülnek a fényes szereplésnek, közülük néhányan ennek hangot is adnak. Olvasóink bizonyára értesültek azokról a vérlázító hangokról, amit dánielpéterek és farkasházytivadarok engednek meg maguknak. Dániel magyarellenes aktivitását felesleges itt kronológiai sorrendben bemutatni, ha valakit érdekel a világháló roskadozik ennek az elvetemült embertípusnak a szélsőséges tetteiről, melyeknek célpontjai a magyar nép számára fontos nemzeti jelképek, politikusok meggyalázása volt.

Dániel Péter Tel-Avivból uszít, mivel elhagyta Magyarországot, szerinte ugyanis hazánkban ismét a nyilas diktatúra körvonalazódik. Nos, nyilasok ide vagy oda,zöldinges fiúkat mi nem láttunk. Fekete pólóst viszont annál többet, aminek mellrészén egyetlen szó állt: Magyarország. A gyűlölködő Dániel is láthatta a fekete pólókat, mivel közösségi oldalának posztjai nem győzi a magyar ultrákat szapulni, akik szerinte mind egy szálig neonácik.

A másik jómadár, az a Farkasházy Tivadar, aki a Heti Hetes televíziós agymosodában már olyan sokszor mutatta be extrémista magyarellenességét, hogy a töredéke is sok volt. Az ominózus műsorban Hernádi Judittal, Kern Andrással, Hajós Andrással, a néhai Bajor Imrével és társaikkal tettek életre szóló tanúbizonyságot – megmagyarázhatatlan és teljességgel érthetetlen – magyargyűlöletükről.

Hiszen a származásuk mellett a magyargyűlöletük a másik fontos kapcsolódási pontjuk.

Farkasházy a rendszerváltás előtti időszakból itt felejtett gnóm, aki annyiszor raccsolta undorral a magyar nevet, hogy az embernek felfordult a gyomra tőle. A primitív és lepusztult elméjű, alsóbb néprétegek teddy-mackója most is beleböfögte az éterbe szélsőséges gyalázkodását, amivel saját szegénységi bizonyítványát állította ki.

Vannak akiknek mindennél jobban fáj a magyar emberek öröme! Az egészséges nacionalizmus erősödésével egyre jobban nyüszítenek majd a belső ellenségnek tekinthető idegenszívűek, de látványos vergődésük nem tarthat sokáig.

Vannak akiknek mindennél jobban fáj a magyar emberek öröme! Az egészséges nacionalizmus erősödésével egyre jobban nyüszítenek majd a belső ellenségnek tekinthető idegenszívűek, de látványos vergődésük nem tarthat sokáig.

Megfigyelhető a liberális erők által mozgatott média-gépezettel kapcsolatosan, hogy ahogy a nemzet elindul kifelé az apátiából, aminek apropójául most a labdarúgó válogatottunk fényes szereplése szolgál, azonnal működésbe lép a liberális sakálmédia, akik frontális támadást indítanak a magyarok ellen. A magyar emberek ellen, akik elismerően bólintanak a sportteljesítményre, szívükön a kezükkel hallgatják a Himnuszt, lélekből harsogják a “Ria-Ria-Hungária!”-rigmust és büszkeséggel tölti el őket magyarságuk.

Az istentelen és internacionalista kommunizmus elrothadása után ránk telepedő kozmopolita kapitalizmus elfojtotta a nemzeti öntudat és önazonosság legkisebb szikráit is. Bár egymástól eltérően altatta el a nemzeti romantika pásztortüzeit, az egyik terrorral, a másik körmönfont és ravasz módszerekkel operált, az eredmény ugyanaz maradt:öntudat nélküli nemzet.

Ahogy látjuk elég egy sportesemény ahhoz, hogy az emberek Magyarország felirattal ellátott pólókat húzzanak, autóikon lobogjanak a magyar zászlók, összeüljenek és együtt szurkolják végig a kilencven percet. Arról nem is beszélve, hogy sokan keservesen megspórolt pénzükön utaztak ki Franciaországba, hogy a magasba emeljék nemzetünk trikolórját és együtt kiáltsák a lelátókon lévő honfitársaikkal, hogy: Hajrá magyarok!
A magyar szurkolók alkotják a legnagyobb, és legerősebb tábort Franciaországban. Egységesen, összefogva az egyik legerősebb nemzettel rendelkezünk a világon!

A magyar szurkolók a legerősebb és a legnagyobb táborral büszkélkedhetnek. A pályán pedig a magyar csapat nyújt kimagasló teljesítményt. Eközben a magyarság kezd eggyé kovácsolódni. Amikor a lehetetlen is lehetségessé válik, akkor a magyargyűlölőknek lépniük kell.

Őket neonácizza le a liberális média, akik olyan terrorgépezetet formálnak, ami akkor lép akcióba, amikor öröm magyarnak lenni. Ezért tesznek meg mindent, hogy megtörjék az euforikus állapotot, hogy nemzetünk továbbra is a kozmopolita nihilizmusban létezzen.

Nagy dolgok születnek, ha a nemzet büszke és boldog. Ha egy nemzet erős nemzeti identitással rendelkezik, akkor elpusztíthatatlan. Ha magyar tudatában rendíthetetlen, akkor kikezdhetetlen és harcos ellenfele azoknak a nemzetellenes oligarcháknak, akiknek hitvány zsoldosai a dánielpéterek és farkasházytivadarok. Ezek a szerencsétlen pojácák tévednek, ha azt hiszik, hogy aljas manővereikkel megállítják a nemzeti eszmélés láthatóan elindult folyamatát.

Ennek a folyamatnak a végén a magyar nép vissza fog kerülni az őt megillető helyre. Hiába taszították le, nem adja fel a harcot. Magyarnak lenni olyan küldetést jelent, ami nem tűri a fáradtságot és a megadást. Jövünk, mint egykoron elődeink, nincsenek olyanok, akik képesek lennének megállítani a nemzet ébredését!