A Mirror nevű brit lap szerint a magyar futballszurkolók náci karlendítéssel üdvözölték egymást és így éltették a magyar válogatottat. A francia rendőrségi jelentések is ezt erősítik meg. Szerintük igen nagy riadalmat keltettek a város zsidónegyedében található, Stade Velodrome-i stadion környékén. A drukkerek fekete pólói egységes neonáci csoportra hasonlítottak. Lehet, hogy nem olvasták a fekete pólókon található, Magyarország feliratokat? Mi köze lehet ennek a nácizmushoz?
A Mirror cikkét, a magyarországi HVG nevű, liberális lap is leközölte. Ebből derül ki, hogy vizsgálatot indítanak a magyar ultrák ellen. A brit lap nyíltan antiszemita megnyilvánulásokról és szélsőjobbos aktivisták marseillei kirándulásáról hozza le, az igazságot teljes mértékben kerülő cikkét.

Úgy tűnik a nemzetközi sakálmédiának igen fáj a magyarok kiemelkedő futball teljesítménye, ezért kötnek bele a magyar nevet ismét öregbítő, hűséges szurkolóinkba. Most éppen kollektíven náciknak bélyegzik a teljes magyar szurkolói tábort. Megpróbálják hazánkat ezáltal ismét befeketíteni.

A liberális lapok lehoznak egy képet, amin Ferencváros zászlóval néhány ultra kinyújtott jobbal látható. A képen, a “Szívtől az égig!” néven elhíresült tisztelgés látható, amit a Ferencváros szurkolói régóta használnak, nem gondoljuk úgy, hogy a kézmozdulatnak bármi köze lenne a nácizmushoz.

Mindenesetre teljes körű vizsgálatot kezdeményeznek a honi ultrák ellen, aminek kiváltója a magyar válogatott kiváló sportteljesítménye lehet. Az ultrák üldözése folytatódik, sőt fokozott tempóra kapcsol. Azok ellen a derék hazafiak ellen készítenek elő hajtóvadászatot, akik hűsége töretlen a magyar futball és a magyar haza iránt. Ezek azok a fiatalok, akik ha a haza érdeke úgy kívánja egy emberként sorakoznak fel.

Szurkolóinknak hála a magyar név újra megismeri a világ. Harcos kiállásukat a világ hazafiai példaértékűnek tartják!A magyar harcosok kiállásáról és harciasságától visszhangzik a nemzetközi sajtó. Kanadától egészen Olaszországig. A magyar szurkolók hazafiságának híre példaértékűvé vált  a független nemzetek hazaszerető gyermekeinek


Marseilleben is felsorakozott a magyar sereg, hogy győzelemre biztassa válogatott játékosainkat. Igaz, a győzelem nem sikerült- most itt felesleges részletezni, hogy ennek mi volt az oka -, de nagyszerű produktumot nyújtottak labdarúgóink. Ehhez pedig a jelenlévő ultrák heves szurkolása is hozzájárult. Ezért a nemzetközi sakálmédia lenácizza szurkolónkat, hangoztatva azok kollektív rasszista megnyilvánulásait.

Olyan vádak értek magyar embereket, aminek cáfolata határozott kell, hogy legyen. Remélhetőleg a parlamentben helyet foglaló honatyák némelyikébe is szorult némi magyar virtus. A magyar szurkolókat ért vádakra nekik kell reagálniuk.