A Cambridge-i Magyar Diákszövetség az Új Nemzedék Központ támogatásával megrendezi az első Future:Hungary Konferenciát. 
Április 24-én kerül megrendezésre az első Future:Hungary Konferencia, melynek két fő célja van. Egyfelől, hogy megmutassa az Egyesült Királyság legjobb egyetemein tanuló tehetséges magyar diákoknak, hogy lehetséges sikeres karriert építeni Magyarországon, és meghívjon hazai cégeket, hogy bemutassák milyen lehetőségek állnak a kint tanuló diákok rendelkezésére. Másfelől pedig, hogy közismert és magas rangú személyek tartsanak beszédet a Magyarország jövőjéről alkotott elképzeléseikről, melyben az Egyesült Királyságban tanuló magyar diákoknak is remélhetőleg nagy szerepe lesz. 

Az eseményen olyan nagy presztízsű multinacionális cégek vesznek részt, mint a Boston Consulting Group, a Morgan Stanley és a Magyar Telekom. Ezen felül beszédet mond többek között Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár is. A programok kombinációja a legtekintélyesebb nagy-britanniai egyetemekről vonz diákokat, nagyszerű potenciált teremtve ezzel a magyarországi irodával rendelkező cégeknek, hogy elérjék a tehetséges magyar egyetemistákat és hidat építsenek az Egyesült Királyság és Magyarország között.

A Future: Hungary konferencia a Cambridge-i Egyetemhez tartozó, 1350-ben alapított Trinity Hallban lesz. A rendezvény szeretné megkülönböztetni magát a megszokott, nagy tömegekre fókuszáló állásbörzéktől. A nap során a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek a cégek által tartott workshopokon, prezentációkon és hogy kapcsolatokat építsenek egy rendkívül egyedi formális díszvacsorán a Cambridge Union Grand Chamber termében, ahol többek között olyan jelentős történelmi személyek tartottak vitákat, mint Theodore Roosevelt és Winston Churchill.

Az esemény iránti nagyfokú érdeklődés és a pozitív visszajelzések alapján a szervezők nagy reményeket fűznek ahhoz, hogy a Future: Hungary képes lesz egy évről-évre megrendezett, hagyományteremtő, magas nívójú eseménnyé válni. Továbbá a szervezők - kik maguk is az Egyesült Királyság legkiválóbb egyetemein tanuló magyar diákok - különösen büszkén vállalják ezt a kezdeményezést, hiszen sokuknak személyes céljuk, hogy visszatérjenek Magyarországra.