A horvát Niko Kovac lett a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatának vezetőedzője.
Szombaton hazai pályán döntetlent játszottak az Ingolstadt ellen, vasárnap pedig menesztették Armin Veh-t, ugyanis a csapat hét mérkőzés óta nem tudott nyerni a Bundesligában, és visszaesett a kiesőzónába.

Niko Kovac ugyan Berlinben született, de horvát nemzetiségű. Játékosként 15 évig szerepelt a német elsőosztályban. Megfordult a Hertha BSC, a Bayer Leverkusen, a Hamburger SV és a Bayern München csapataiban. Pályafutását az osztrák Red Bull Salzburg csapatánál fejezte be. 83-szor szerepelt a horvát válogatottban.

Edzői pályafutását Salzburgban kezdte, majd a horvát U21-es válogatott trénere, illetve 2013 és 2015 között a felnőtt nemzeti csapat szövetségi kapitánya volt. A válogatottal kijutott a 2014-es brazíliai világbajnokságra, viszont a franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában a várakozásoknál gyengébben szerepelt, ezért tavaly szeptemberben menesztették.

A Frankfurt jelenleg a 16., osztályozót jelentő helyen áll a Bundesligában, s mindössze három ponttal előzi meg a már kieső, 17. helyen álló Hoffenheimet. Niko Kovac szerződése jövő nyárig érvényes, de csak akkor, ha a csapat bennmarad az első osztályban. A szakember segítője a testvére, Robert Kovac lesz.