A Real Madrid futballistáján egy olasz ingatlanbefektetési cég akar behajtani jó magyar forintra átszámítva 3,1 milliárdot. Rágalmazás miatt.
Tavaly nyáron Cristiano Ronaldo horror összegért vásárolt magának egy luxusappartmant New Yorkban.

Most pont e miatt az kecó miatt megy az egymásnak feszülés a futballista és az ingatlanbizniszeit bonyolító Proto Enterprises között. Állítólag a Trump Towerben található lakást tőle vette a Real Madrid sztárja, de most mindezt jogi képviselője tagadja.

Cristiano nevét és képmását már egy ideje használja egy cég, amelynek a hamis információk miatt az olasz igazságszolgáltatási rendszer előtt kell felelnie – fogalmazott Ronaldo ügyvédje.

Az ingatlanmágnás, Alessandro Proto ehhez képest a dailymail.co.uk oldalon hétfőn bejelentette, hogy panaszt nyújtottak be a madridi bíróságon Ronaldo ellen a fenti rágalmazás és valótlan állítások miatt.

Az okozott károkért 10 millió eurót szeretnénk kapni. Az Egyesült Államokban regisztrálták a lakás igazi kedvezményezettjét, mivel Ronaldo marokkói barátjának, Badr Harinak adományozta a megvásárolt apartmant. Ezt a hatóságoknak kétséget kizáróan kell megállapítanunk. Talán az ajándékozást akarta titkolni a futballista és ezért nem mondott semmit a vásárlásról. Jelenleg a válaszára várunk. Sajnáljuk, hogy Ronaldo titka nyilvánosságra került – áll a Proto Enterprises közleményében, amellyel újabbat mélyütést vittek be a labdarúgónak. A tavalyi év végén azt írták Ronaldóról, hogy a háromszoros aranylabdás labdarúgó Badr Hari kick-box bajnokhoz hetente többször is ellátogat Marokkóba, így nem tud koncentrálni az edzésekre. A francia televíziós csatorna műsorában Daniel Riolo ezt úgy kommentálta az adásban, hogy Ronaldo a férfiakat szereti.

Ehhez képest Badrinak és Ronaldónak is gyermeke van.