Teljesen elfogadták Polyák Lilla gyerekei a színésznő új párját, Gömöri András Mátét.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a két színész és Lilla, valamint Homonnay Zsolt – akitől 15 év házasság után válik – fiai, Zsombor és Bulcsú négyesben mentek ki egy edzőmeccsre a Vasas-pályára.

- Az ilyen meccsekre általában csak a haverok és családtagok járnak, látásból mindenki ismer mindenkit, éppen ezért eléggé meglepődtem, amikor megláttam a kis családot. Ismerősnek tűntek, végül a mellettem lévő párom mondta el, hogy Polyák Lilla és az új barátja azok, akik kijöttek a gyerekekkel – kezdte M. Károly (44) olvasó-riporterünk, akinek természetesen jár a 10 ezer forint a szemfülességéért.

- Lilla nem sokáig maradt, egy idő után már csak a fiatalember ült a srácokkal a lelátón. A fiúk egyébként lógtak rajta, láthatóan jóban vannak egymással, és a pótapuka is jól bánt velük. Mindenkinek így kellene ezt megoldani! Meg persze az is tetszett, hogy a fiúk mennyire szeretik a focit, főleg a nagyobbik, ő végezte el a kezdőrúgást.

A színésznő nem is lepődött meg azon, hogy megkerestük, Lilla elárulta, számított arra, hogy előbb-utóbb készülnek róluk ilyen képek. De nem bánja, hiszen ezzel is csak példát mutatnak mindenkinek, hogy lehet egy új kapcsolatban is működni anyaként is, és fontos az, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat.

- Máté barátja volt a játékvezető, ő hívott meg minket a focimeccsre. Zsombor a tenisz mellett a foci szerelmese, és én is rendszeres meccsnéző vagyok. Azért álltunk a nyilvánosság elé néhány hete, hogy ne kelljen bujkálnunk, hogy ilyen és ehhez hasonló közös programokon is részt tudjunk venni. Szerencsére a fiúk jól kijönnek Mátéval, és Zsolt új párját is megismerték már. Fontos, hogy tudják, attól, hogy a szüleik új párkapcsolatban élnek, számunkra mindig is ők lesznek a legfontosabbak – nyilatkozta Lilla.