Olvasom a neten a fröcsögéseket, hogy Orbán pénzeli a vele szimpatizáló és egy véleményen lévő tömeget, Pukli meg a tüntetőket.
Nem pénzel itt senki senkit. Mármint a tömeget és véleményformálókat illetően. Van egy Orbán szimpatizáns tömeg. És van a szocik által pénzelt Pukli, hiszékeny tömege (ezúton pedagógusi köntösbe bújtatva). Mert a úgy-e a szocik beszopták, lejártak, meghaltak, eltűntek, kinyírták magukat, s már a fasz se foglalkozik velük. De sajnos nem örökre. Olyanok mint a tetvek és a serke: amíg egyet kiirtasz közülük, kettő kikel. 

Szóval van egy Orbán szimpatizáns tömeg és van egy lázító, a kommunisták által forradalomra készülő, áll-forradalmár Pukli gyerek, akinek a hátán a Gyurcsány-félék vissza akarnak mászni hatalomra. 

Szóval ez a Pukli gyerek: téves eszmékkel, hazug ideológiákkal kiviszi a hiszékeny és befolyásolható tömeget az utcára, hogy csináljanak forradalmat. De nem saját maguknak, hanem a Ferinek. Még-ha törvénysértő dolgot is kell elkövetniük. Mert Ferinek és a Pukli gyereknek nem az oktatásügy, nem tanár és nem a diák számít. 

Ha valakit elvisznek. Istenem. Elvitték. De jó lesz az nekünk, fel tudjuk használni újabb kampányunkhoz. Ha nem sikerül sebaj. Majd megrohad a börtönben. Elkönyveljük járulékos veszteségként. Amíg bent van, addig is lehet van miért tüntetni, van miért demonstrálni. 

Aki ehhez asszisztál, elismerésem a meghasonulásért, és őszintén úgy érzem, hogy tényleg bajban van a magyar oktatás. Mondjuk Gyurcsánynak nem ez lenne az első ilyen gerinctelen húzása. Gondoljunk csak 2014 december 5-ére, mikor is a saját nemzettársait tagadtatta meg a befolyásolható tömeggel. Most meg a Pukli fél-e tanártüntetéssel akarja megbuktatni az Orbán Kormányt. 

Kíváncsi lennék, ha bebasznák a börtönbe ezt a szemét Gyurcsányt és elkoboznák a milliárdos vagyonát, az ilyen Pukli félék pénz hiányába meddig szervezkednének. Véleményem szerint semeddig. Elhúznának ők a jó büdös picsába, Soros papához nyugatra pénzt könyörögni, az ország (és a többség által megválasztott Fidesz) tönkretételéhez. 

Szóval véleményformáló és véleményalkotó barátaink. Itt senki, senkit nem pénzel. Senki nem kap egy büdös petákot se. Pukli szervezkedése nem egyéb, mint a Gyurcsány-félék hatalomra jutásának harca az Orbán kormánnyal. 

Szóval lehet választani. Be lehet állni annak a tábornak a háta mögé, akit a fentiek tudatában arra érdemesnek gondoltok. Lehet szidni, fröcsögni és véleményezni. 

Ki, ki mellett...

Bencze Attila