A német kormány létrehozott egy új weboldalt Zanzu néven, mely azt taglalja, hogy milyen jó dolog is a különböző kultúrák közötti szexuális kapcsolat. Vajon az amúgy is erőszakos bevándorlókat mire fogja sarkallni, ha Merkeltől kapnak felhatalmazást a szexuális támadásokra? 
Az új honlapot a Német Egészségügyi Minisztérium egy belga cég közreműködésével hozta létre. A bevezető videóban az hangzik el, hogy a weboldal célja, hogy szexuális tanácsot adjon azoknak a bevándorlóknak, akik nincsenek régóta Németországban. 

A weboldal kilenc európai nyelv mellett elérhető arab, török és perzsa nyelven, ami egyértelművé teszi, hogy a bevándorlóknak készült. Egy olyan fül alatt, hogy Kapcsolatok és Érzések azt taglalják, hogy miért elfogadhatatlan az erőszak Európában. 

A jog és törvény fül alatt pedig azt, hogy Európában az erőszak bűncselekmény. Részletesen leírják, hogy Európában az is büntetendő ha nem történik szexuális aktus. Érintéssel vagy akár szavakkal is lehetnek szexuális bűncselekményt elkövetni. 

A weboldal mondandója végülis az, hogy a bevándorlók ne féljenek kapcsolatot kezdeményezni a német nőkkel, de szigorúan csak a leírt szabályok szerint járjanak el.