Soha nem kerül a könyvespolcokra Ördög Nóra készülő könyve, legalábbis addig, amíg meztelen fotója van a borítón.
A csinos műsorvezető a mesterséges megtermékenyítésről, lombikprogramról, és minden ezzel kapcsolatos örömről és fájdalomról írt könyvet. De hogy a hitelességen túl hasznos is legyen, felkérte az ország legelismertebb szakembereit nyilatkozatra. A TV2 sztárja úgy döntött, hogy a könyvét a férje, Nánási Pál által készített akttal illusztrálja, ez azonban kiverte a biztosítékot a nőgyógyászoknál.

Úgy tudjuk, először levélben kérték Nórát, hogy változtassa meg a könyv borítóját, mivel nem tudtak azonosulni azzal. Igaz, annak ellenére, hogy erre ígéretet tett a szerző, Face­book- oldalán továbbra is ezzel a képpel hirdeti hamarosan polcokra kerülő munkáját. Ekkor a könyvben szereplők többsége jelezte, nem kíván szerepelni Nóra könyvében. Ördög Nóra közösségi oldalán nem titkolta, hogy kislánya, Mici a Kaáli Intézetben fogant. Magától értetődő volt, hogy orvosát és az intézmény alapítóját és vezetőjét, Kaáli Géza professzort is megszólaltatta a könyvben.
– Nem látok garanciát arra, hogy a borító megváltozik, ezért jeleztem, hogy nem adom a nevemet a készülő kötethez – mondta dr. Kaáli Géza professzor, s hozzátette: a téma, értékesebb, és komolyabb annál, hogy a bulvár játéka legyen.

Úgy tudjuk, Török Attila, a Magyar Lombikbébi Társaság elnöke és Krizsa Ferenc főorvos is visszakozott.