Mindezt nevelési célzattal teszi, de még így is elég erős lépésnek tűnik.

Elton John és férje, David Furnish igen meglepő nyilatkozatot tett a minap a Mirror magazinban, mely szerint teljes vagyonukat nem hagyják rá gyermekeikre. A most ötéves Zachary és a hároméves Elijah valószínűleg sosem fog nélkülözni, viszont a hatalmas, keserves munkával összegyűjtött összegnek csupán egy töredékét kapják majd meg.
Elton John férjével és két fiával. Fotó: Getty Images
"Miután megérkeztek a kicsik az életünkbe, rájöttünk, hogy egy perc többet ér velük, mint bármelyik híres festményünk, házunk vagy lemezünk. Előttük két kézzel szórtuk a pénzt, mert nem volt semmi, amire fókuszálhattunk volna, de azóta ebből visszavettünk, már semmire nincs szükségünk. Természetesen stabil pénzügyi hátteret szeretnénk biztosítani a fiúknak, de ha ezüst kanalat adsz egy gyereknek, az az egész életét tönkreteheti "- magyarázta döntését az énekes.

Elton tudja nagyon jól, hogy gyermekei nem átlagosak, viszont igyekszik nem elkényeztetni őket. El kell pakolniuk maguk után és besegítenek a házimunkába is, sőt még a kertben is tevékenykednek.

Ha viszont nem a fiúk öröklik majd a teljes vagyont, mi lesz Eltonék örökségével? Erre férje adott választ, aki Warren Buffett, amerikai üzletember húzását tartja igen szimpatikusnak, ugyanis halála után pénzének jó részét jótékony célra fordították.

Forrás: hellomagazine.com