Egy szülinapi buliból tartott hazafele egy 20 éves lány szombat hajnalban, de a népligeti felüljáró alatt nyoma veszett.
Eltűnt 20 éves lányt keres a rendőrség, Majoros Vivien a népligeti Liget Clubból hazafele tűnt el – írja a Blikk.

A kakucsi lány péntek este ment bulizni barátaival a Liget Clubba, egy szülinapot ünnepeltek, de szombat hajnalban elköszöntek egymástól, a lány pedig ezután eltűnt. A lap úgy tudja, egy ipari kamera még rögzítette, ahogy a lány hazaindult, a népligeti buszpályaudvarra igyekezett. A térfigyelő kamera azt is felvette, ahogy bement egy felüljáró alá, de onnan már nem jött ki és nem tudni, mi lett vele, a Volán-busz megállójáig már nem jutott el.

Bár a lány még beszélt egy barátjával telefonon hajnalban, azóta kikapcsolták a telefonját. Az eltűnésével kapcsolatos Facebook-posztban azt írják, alkoholt fogyasztott az esti buliban, de drogot soha nem használt.

A rendőrségi személyleírás szerint a lány 161-165 centi magas, közepes testalkatú, haja hosszú fekete, szeme zöld. Eltűnésekor fekete, elöl a nyakrésznél fűzős egyberuha volt rajta a hátán fehér mintával.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: 107 vagy 112 számon vagy az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111