A Budapest Airport megerősítette: az utolsók közt szállt le a budapesti járat a brüsszeli reptéren. Az utasokról nincs információ azóta, lehet, hogy még a gépen vannak, el sem hagyhatták azt. A brüsszeli magyar nagykövet azt mondta: nem tudnak magyar áldozatokról.
A Budapest Airport sajtóosztályán a Faktor.hu-nak megerősítették: a brüsszeli reptér lezárása előtt az utolsók közt leszálló gépek között volt a budapesti járat. Kurucz László helyettes szóvivő azt mondta: nincs további információjuk erről a járatról, illetve az utasokról. Ugyanakkor elképzelhetőnek tartotta, hogy a gép utasai egy ideig  ki sem szállhattak a reptér lezárása után, amíg az épületet evakuálták. A brüsszeli repülőtér twitter-oldalán valamivel 9 óra után azt közölte: a még a repülőtér területén lévő utasoktól azt kérik, hogy további értesítésig mindenki őrizze meg a nyugalmát - emlékeztetett.

A brüsszeli magyar nagykövetségnek nincs tudomása magyar áldozatról vagy sérültekről a repülőtéren és az uniós negyed közelében történt robbantásokban - közölte Nagy Zoltán, Magyarország brüsszeli nagykövete az MTI-vel.