Az idén 20 éves jubileumát ünneplő énekes új albuma nőnap alkalmából mácius 8-án jelenik meg „20 év romantika” címen. A maratoni stúdiófelvételek alkalmával elfogyasztott kávé mennyiség után, az énekes mai napig rá se tud nézni a felfrissülést Balázs Pali új lemeze ismét a női szívekhez szól, tizenöt saját szerzeményű romantikus dallal nőnap alkalmából lepi meg rajongóit az énekes. 
Két évtized termékeny pályafutásának tizennegyedik albuma sem fog csalódást okozni a rajongóknak. – „20 éve együtt evezünk” című dalomat kifejezetten a közönségemnek írtam. Ezzel szeretném megköszönni nekik szeretetüket, amellyel végig kísérték az elmúlt két évtizedet. – jegyzi meg Balázs Pali. 

Az énekes azt is elmesélte, hogy a 20 éves jubileumra szánt dalának felvétele nem volt éppen egyszerű történet. - Elkészült a dal, már csak egy-két simítást kellett volna tenni rajta. A hangmérnök ekkor felugrott, hogy van egy zseniális ötlete! Így tizenkét óra munka után megittunk még egy vödör kávét, rendeltünk pizzát és újra kezdtük az egész munkát. 

Amikor elfogyott a pizza, ismét kávé, hogy kibírjuk a huszonnégy órás műszakot. A felvétel tényleg zseniális lett, viszont másnap, amikor a feleségem kávéval kínált, rá se bírtam nézni, azóta is maximum egy kapucsínót iszok meg a korábbi napi három adag kávé helyett. – meséli Balázs Pali. 

www.balazspali.hu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006663618184&fref=ts

Tracklista:
20 év Romantika….. 2016

1.  Barátok vagyunk…
2.  Velem megtalálod a boldogságot
3.  Szegjünk meg minden szabályt
4.  20 éve együtt evezünk
5.  Átölelném a világot
6.  Még nem mondhattam el neked
7.  Te vagy az igazi
8.  Köszönöm neked
9.  Őrült szerelem
10. Fogadj el így
11. Mindenhol csak téged látlak
12. Megváltoznék
13. Titkom, hogy imádlak 
14. Istenem, segíts nekem…
15. Add nekem a ma éjszakát

zene – szöveg : Balázs Pali
Kiadó:Dream Street