Megszökött a mississippi-i börtönből egy gyilkosságért elítélt rab, aki túszul ejtett egy családot, ők pedig végül agyonlőtték.
Rafael Arnez McCloud holttestét egy héttel a szökése után egy fürdőkádban találták meg Vicksburgben. A háztulajdonos elmondta a rendőröknek, hogy a férfi egy késsel támadt rá és ötéves fiára a garázsuk előtt és arra kényszerítette őket, hogy menjenek vissza a házba.

McCloud a fürdőszobába terelte a családot – az apát, a feleségét és a gyereket -, kikötötte az apát, ám neki egy idő után sikerült kiszabadulni. Verekedni kezdtek a túszejtővel, McCloud meg is szúrta az apát a késével, majd újra megkötözte. A feleségnek sikerült kiszaladnia a fürdőből, és egy fegyverrel tért vissza és rálőtt a rabra. Majd elvágta a férje köteleit, aki ezután agyonlőtte a férfit. A család kirohant az utcára, ahol egy motoros hívta a rendőrséget.

McCloudot azért ítélték el, mert elrabolt, megerőszakolt, majd halálra vert egy 69 éves nőt, akinek a holttestét végül egy elhagyott kórház előtt hagyta - írta a CNN.