Nem altatják el azt a kutyát, amelyik szétmarcangolt egy idős asszonyt Nádasdladányban, több mint két hete. Gazdája mégis sírva búcsúzott tőle, mert nem viheti haza, azt mondja több fenyegetés is kapott, hogy megölik, ha megteszi. Egy állatmentő szervezet veszi magához, megpróbálják megmenteni.
Gazdája elbúcsúzott Hannibáltól. A férfi elsírta magát, a kutya 3 éves, születése óta nála volt. A gyilkos kutyát több mint két hét után engedték ki a karanténból. Azért kerül oda, mert kettéharapta a szomszédban lakó idős asszony nyakát Nádasdladányban. Igazságügyi szakértő vizsgálta meg, nem kell elaltatni, gazdája döntheti el, mi legyen vele.

Szétmarcangolt egy idős nőt egy harci kutya a fejér megyei Nádasdladány külterületén. Az idős nő fia a Tényeknek elmondta, hogy többször kérték szomszédjukat, csináljon valamit a kutyával, mert amikor nincs otthon az állat kiszökik.

A férfinek még két kutyája van a tanyán, azok őrzik az állatait. A fenyegetések miatt kénytelen volt úgy dönteni, hogy lemond Hannibálról. Egy állatvédő szervezetre, az Állatvédőrségre bízza, akik először megvizsgálják, milyen állapotban van, utána döntik el, hogy tudnak-e rajta segíteni. Az állatvédők azt mondják, hogy a gazdi bármikor meglátogathatja majd egykori kutyáját.

A férfi házánál kapta el a Hannibál 65 éves asszonyt, a nyakát és az arcát harapta. Korábban a Tényekben nyilatkozott az asszony két fia, egyikük azt mondta, hogy az anyja félt a kutyától, mégis átsétált a tanyán, amit őrzött. A nő másik fia viszont azt mondta, a kutya, ha a gazdája nem volt otthon mindig kiszökött. Korábban már másokat is megtámadott, például őt is.

A kutyát a gyilkosság után bezárták egy garázsba, de míg a rendőrök helyszíneltek, onnan is megszökött. El kellett kábítani, csak úgy tudták az autóba rakni, és a karanténba szállítani. A kutya tettéért a gazdája felelhet, gondatlanságból elkövetett emberölésért akár öt évet is kaphat.