Tanártüntetés? Keménykedés? két óra kemény pszichológiai munka? Több diákját is megerőszakolta a tanárlányt is megerőszakolt és szexuálisan zaklatott - még az órákon is - egy általános iskolai igazgatóhelyettes. A férfit most 17 év börtönre ítélték.
Több diáklányt is megerőszakolt egy angol tanár, aki még az órákon is zaklatta a lányokat. Kihívta őket a táblához, majd a szoknyájuk alá nyúlt és simogatta őket. Volt, akiket nem engedett ki a teremből szünetre, más lányokat pedig a szertárban molesztált.

Egy 14 éves lánynak el kellett mennie hozzá a házába, hogy „önkéntes munkában segítsen kitakarítani”, a házban a tanár pedig többször megerőszakolta. Egy másik, 16 éves lányt is megerőszakolt.

Az egyik áldozata a notthinghami bíróságon mesélte el, hogy az általános iskolai igazgatóhelyettes igyekezett összebarátkozni a szülőkkel, főleg az anyukákkal, az áldozatoknak pedig azt mondta, hiába szólnának a szüleiknek, úgysem hinne nekik senki, hiszen jó barátok lettek.

Roger Caffrey a bíróságon azt mondta, ő egyáltalán senkit sem molesztált, csak átkarolta a lányokat, hogy bátorítsa őket, vagy éppen megdicsérje őket a teljesítményük miatt. Azt elismerte, hogy olykor a keze a fenekükre tévedt, de azt mondta, „csak véletlenül”.

A bíróságon derült ki az is, hogy 20 évvel ezelőtt is megerőszakolt egy 19 éves lányt, aki egykori diákja volt és látogatóba érkezett a tanárhoz. A lány feljelentést tett akkor, de nem lett ügy az esetből, a férfi tovább taníthatott – írta a Daily Mail.