A női kézilabda Bajnokok Ligájának negyeddöntőjében a Győri ETO a CSM Bucuresti csapatával játszott. A győri csapat a kettes számú középdöntős csoportban pontazonossággal állt a csoport élén a Buducsnoszt csapatával, de mai győzelmével átvette a vezetést.
A Győri Audi ETO KC újabb mérkőzést nyert a Bajnokok Ligájában, amivel nagy lépést tett a Final Four felé. A magyar csapat ellenfele a csoport harmadik helyén álló CSM Bucuresti volt, akiket így három fordulóval a középdöntős kör vége előtt sikerült négy ponttal megelőzni.

A mérkőzést nem kezdte jól a magyar csapat, a hatodik percben már 4-2-re vezetett a CSM Bucuresti. Ezt követően három gól szerzett a Győr, átvéve a vezetést 5-4-re. A 10. perctől kezdve már többet nem vezetett a meccs folyamán a bukaresti együttes. Az első félidőben többször háromgólos volt a magyar csapat előnye, végül 12-10-es állással vonult szünetre a két együttes.

A második félidőben tovább tudta növelni előnyét a Győr, emiatt már az 5. percben időt kellett kérjen a CSM Bucuresti edzője 15-11-es állásnál. Az időkérés nem segített a vendég csapaton, a 46. percben már hét góllal, 20-13-ra vezetett a Győr. Az 50. percben ugyan a román csapat feljött négy gólra, de a meccset végül magabiztosan, 28-22-re nyerte a Győr.

A győzelemnek köszönhetően az ETO a kettes számú középdöntős csoport élére állt, igaz a Buducsnoszt csak holnap játszik. A Győr mögött három pont lemaradással áll a szintén nyerni tudó Vardar Szkopje, míg a bukaresti csapat hátránya már négy pont.

Három forduló van még hátra a középdöntőből, a csoport első két helyezettje jut tovább a Final Fourba. Tegnap a Ferencváros a Baia Mare ellen szenvedett vereséget, de ezek ellenére a csoport második helyén áll.