Bödecs Rebeka egy hete tűnt el otthonról, azt mondta egy régi barátnőjével találkozik. Kiderült, szó sem volt találkozóról, senki sem tudja hova mehetett.
Egy héttel ezelőtt nyomtalanul tűnt el otthonról, a 24 éves Rebeka. A lány azt mondta otthon, hogy egy volt iskolatársával találkozik. Amikor reggelre sem ért haza, a szülei gyanakodni kezdtek, felhívták a volt iskolatársat is, és kiderült, hogy nem volt megbeszélt találkozó.

Szülei, testvérei és a rendőrség is azóta keresi a fiatal lányt. Az eltűnése azért is rejtélyes, mert a táskáján kívül semmit sem vitt magával, még ruhát sem csomagolt. Győrben már több keresőakciót is szerveztek, de eddig hiába nem találták meg a lányt. Az édesanyja a Kisalföldnek nyilatkozott.

"Nem adjuk fel a keresést. Hazavárjuk Rebekát. Ha olvassa ezeket a sorokat, azt üzenjük: bármi történt, vagy ha kudarc érte, gondoljon arra, hogy szeretjük és mindent újra lehet kezdeni. És ebben segíteni fogunk, nem hagyjuk magára" - mondta az anyuka.

A lányról egy volt tanára azt mondta, zárkózott volt, de rendkívüli intellektuális képességekkel rendelkezett. - írja a faktor.hu