Egy fiú megölte édesanyját, két szomszédját, majd maga ellen fordította a fegyverét és öngyilkos lett Texasban.
Dylan Westerburg 19 éves volt. Péntek délután lelőtte édesanyját, majd átment a szomszédba, és az ott lakó testvérpárt, Arthur és Phinny Nortont is megölte.

A rendőrség azt mondta, még nem tudják pontosan, mi miatt gyilkolt a fiú. Westerburg egy kis házban élt anyjával, körülbelül 20 méterre a fivérek otthonától.

A 60 éves Phinny Nortonnak romantikus kapcsolata volt a fiú 42 éves anyjával. Korábban már ki kellett hívni a rendőrséget családi viták miatt, de komolyabb baj nem történt.

A gyilkossághoz egy gyerek hívta ki a rendőrséget. A fiú épp Arthur Nortonnal volt, és törött üvegeket vettek észre, miközben a fivérek házához közelítettek. Norton belépett a házba. A gyerek, aki vele volt, lövést hallott, és azt látta, ahogy a férfi a földre esik. Ezután elfutott és hívta a rendőrséget.

Amikor a rendőrök megérkeztek, újabb lövést hallottak. Mivel nem tudták, hogy több fegyveres van-e, körbevették a házat. Ezután bementek a házba, ahol megtalálták a fiú és a két férfi holttestét, majd később az édesanyját is megtalálták. A fiú a család kutyáját is megölte  - írja a Yahoo News.