Mariah Carey kezét nyolc hónapnyi randizgatás után kérte meg ausztrál milliomos kedvese, mindezt úgy, hogy közben mindketten házasok.
Mariah Carey és James Packer. Fotó: Rex Features
James Packer január végén állt elő a farbával és feleségül kérte énekesnő kedvesét, Mariah Careyt. Carey 2014-ben találkozott először a milliárdossal, de tavaly júniusig csupán távoli ismerősök voltak. Nyár óta viszont végigturbékolták egész Európát, sőt karácsonykor már a papás mamást is kipróbálták, amikor James az énekesnő gyerekeivel Aspenben gyúrta a hógolyókat. Úgy fest, hogy a főpróba csodásan sikerült, így most éles bevetésen próbálják ki, miként is fog működni a Carey-Packer família.

Azonban a lagzi tervezgetése közben mindenki megfeledkezett két apróságról, miszerint Mariah eddig még nem vált el hivatalosan volt férjétől, Nick Cannontól, sőt James is nős jelenleg. Eddig nyilatkozataik alapján egyiküknek sem volt fontos a papírmunka, most azonban ideje belevágni a jogi procedúrába, mivel hamarosan ismét felzúgnak majd az esküvői harangok.

A külföldi lapok jelenleg örömmel köszörülik a nyelvüket a szerelmeseken, hiszen, ha úgy döntenének, hogy hagyják a flancolást és Las Vegasban kimondják a boldogító igent, azt bizonyára rövid úton érvénytelenítenék.

Forrás: nationalenquirer.com