Az "Első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferencia" projekt keretében megtartották az ötödik kerekasztal-beszélgetést február 12-én, Szekszárdon. A találkozó célja a projekt megismertetése, valamint a cégek gyakornoki programjainak felderítése volt.
A Magyar Ifjúsági Szövetség március 05-i, makói konferenciájának fókuszában az ifjúságkutató szakemberek és a leszakadó társadalmi csoportok tehetséges fiataljainak felkutatása áll, továbbá, hogy felhívják a figyelmet a gyakornoki programok gazdasági jelentőségére. 

A fiatalok a projekt keretében megismerkedhetnek a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány pályázati felhívásával is, amely támogatásban részesíti azokat a közgazdasági és pénzügyi területeken tanuló egyetemi hallgatókat, doktoranduszokat és doktorjelölteket, akik tanulmányaik előrehaladása érdekében nemzetközi tanulmányúton kívánnak részt venni.
A szekszárdi kerekasztal-beszélgetés résztvevői a Szekszárd Ifjúsági Önkormányzat, Polip Ifjúsági Egyesület, Civil Információs Centrum, Szekszárd Megyei jogú Város és a PTE KPVK HÖK képviselői voltak.

A Magyar Ifjúsági Szövetség, 99/2015.(08.06) számú támogatási szerződés keretében a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány által támogatott "Első Magyar Ifjúsági Szakmai Konferencia" projektje.