Miután eddig sikertelenül kért pénzt az Facebook-vezér Zuckerbergtől az ellentmondásos rapsztár, Londonban néhányan gondoltak egy nagyot, és úgy döntöttek, segítenek a sztárnak túljutni pénzügyi problémáin. A szervezők, akik inkább átverésnek gondolták a dolgot, teljesen meglepődtek, amikor kiderült: a londoniakat igenis érdekli Kanye sorsa.
Talán mégsem kell addig kihúznia Kanye Westnek, ameddig a Facebook-alapító reagál az adósságokkal küszködő sztár 1 milliárd dolláros segélykiáltására: a britek egy része, úgy tűnik, annyira szívén viseli a sorsát, hogy még pénzt is hajlandó adni annak jobbra fordulása érdekében.

Történt ugyanis, hogy egy csoport fiatal színész kiment London utcáira, pénzt gyűjteni a mintegy 53 millió dolláros veszteséggel küszködő zenész-dizájnernek.

És ugyan sok járókelő szerint Kanye egy álomvilágban él, az egyébként átverésnek induló gyűjtés szervezői lepődtek meg a legjobban, hogy tényleg voltak olyanok, akik nem sajnálták penny-jüket, fontjukat a sztártól.

Valaki szó szerint meg is jegyezte: "Odaadom ezt az 50 pennyst, mert szeretem a zenéjét!"

Persze a legtöbben átláttak a szitán, és nevetve elfordultak, de voltak, akik a pénz mellett mást is adtak, így pl. egy kislány egy chipset a chipses zacskójából.

Ha ez sem segít Kanye sorsán, akkor semmi sem...