Nem érdekel, hogy a baloldali, libsi média mit ugat s mivel akar alávágni a kormánynak. Nem érdekel, hogy az RTL Klub híradójának esti nyüszítése, csupán az európai baloldal hazánkba is beszivárgó utolsó haláltusája. Egy dolog érdekel csupán, hogy a magyar nép igen is összetartó és kiáll az érdekei mellett (olvasói vélemény).
Kósa Lajos ugyanis sajtótájékoztatót tartott Debrecenben. Itt a mai valóság.

Már kétmillióan támogatták aláírásukkal a Fidesz-frakció kezdeményezését, hogy a magyar kormány, a magyar parlament tegyen meg mindent a betelepítési kvóta ellen.

Régen látott nemzeti összefogás valósult meg a betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtéssel - közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Kósa Lajos elmondta: már kétmillióan támogatták aláírásukkal a Fidesz-frakció kezdeményezését, hogy a magyar kormány, a magyar parlament tegyen meg mindent a betelepítési kvóta ellen.

Az aláírók száma már csak kétszázezerrel kevesebb, mint a szociális népszavazást támogatóké, de most sokkal rövidebb idő alatt gyűlt össze a kétmillió aláírás. A gyűjtést tovább folytatják - jelezte a politikus.