Én személy szerint nagyon szeretem a palacsintát, nagyon sokszor ettem régen, mostanában azért már lemondok róla, mivel nem találtam olyan receptet, ami liszt és cukor nélküli, ha igen, akkor nem volt finom. Most azonban megleltem a legegészségesebb palacsinta receptjét, és megosztom veletek is!
Valljátok be őszintén, hogy ti is szeretitek a palacsintát, szerintem lehetetlen nem szeretni. A baj csak az vele, hogy tele van cukorral és liszttel, nagyon nehéz olyan tökéletes receptet találni, amihez nem kell egyik sem, és még ráadásul finom is. Bevallom, hogy nekem is sokáig kellett kutakodnom, kísérleteznem ahhoz, hogy rátaláljak a tökéletes receptre!

Azonban megérte a fáradozás, megleltem a legegészségesebb palacsinta receptjét! 

Ez a palacsinta ráadásul nem csak egészséges, hanem finom is, már az egész családom, de még a barátaim is ezt eszik, a régi, hagyományos receptet el is felejtették, mivel ez valóban sokkal jobb. Merem ajánlani mindenkinek. Na, de következzen a várva várt recept, amit a következő oldalon meg is mutatok nektek, megéri lapozni!

Az egészséges palacsinta receptje

Az egészséges palacsinta hozzávalói

2 deciliter tej
10 dkg zabkorpa
1 tojás
édesítőszer – ízlés szerinti mennyiségben
vaníliaaroma

Így készítsd el az egészséges palacsintát

Az elkészítés ugyanúgy működik, mint a hagyományos palacsinta esetében, a hozzávalókat tegyük egy tálba, majd kavarjuk ki jó alaposan. A tésztát nem szükséges pihentetni, már süthetjük is azonnal, kenjünk ki egy serpenyőt kókuszolajjal és süssük ki a palacsintákat. A töltelék lehet ugyanúgy bármi, mint a hagyományos palacsinta esetében, de azért ne a túlcukrozott dolgokat válasszuk persze!